Τέλος και η Φλορίντα από τη Μεσημεριανή Μελέτη

03.06.2013
«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» εκεί στη Μεσημεριανή Μελέτη, αφού μέσα σε λίγες μέρες έχουμε δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή και μάλιστα, δυνατές.

Μετά τον Γιώργο Κασπίρη, ήρθε η σειρά της Φλορίντα Πετροτσέλι να πει «αντίο» από την παρέα της Ελεονώρας Μελέτη, κάνοντας την πιο φτωχή... εμφανισιακά. Γιατί, χωρίς τη σέξι Φλορίντα, τι θα κάνουνε οι αρσενικοί τηλεθεατές; Ε;

Η Πετροτσέλι διέκοψε τη συνεργασία της με το Star, ακολουθώντας τη μέθοδο της εθελουσίας εξόδου, που όμως προέβλεπε ότι η καταληκτική ημερομηνία συνεργασίας είναι η 31η Μαΐου. Έτσι, η σέξι πανελίστρια το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε για λίγα λεπτά στο πλατό για να αποχαιρετήσει συνεργάτες και κοινό, αλλά και να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησης της.

“Ήρθα να σας χαιρετήσω – την παρέα μου και την καθημερινότητά μου για σχεδόν 7 χρόνια. Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένη για αυτή μου την επιλογή, φεύγω για κάτι καλύτερο εύχομαι. Δεν φεύγω με βαριά καρδιά ή μετανιωμένη. Το είχαμε συζητήσει ούτως ή άλλως, έπρεπε να πάρω μια απόφαση, που ενδεχομένως να μου φέρει τύχη στο μέλλον”.

Όσο για την εκπομπή, που μετρά απώλειες – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – με αυτή τη σύνθεση θα πάει μέχρι 12 Ιουλίου, ενώ είναι πλέον εμφανής η απουσία του Κασπίρη, αφού τις τελευταίες μέρες, στο ρεπορτάζ έχουν ένα θεματάκι. Και το μέλλον, όμως, της εκπομπής με τη στροφή στην ενημέρωση που πρόκειται να κάνει το κανάλι, μοιάζει αβέβαιο.