Κονιτοπούλου: Τελικά, θα κινηθεί νομικά εναντίον του Αλευρά;

03.06.2013
"Έσκισε" το βράδυ της Κυριακής στο YFSF ο Θανάσης Αλευράς ως Στέλλα Κονιτόπουλου, αλλά το άγχος του ηθοποιού ήταν μηπως και η τραγουδίστρια κινηθεί νομικά εναντίον του για τη... μεταμόρφωση.

Αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει σε καμία περίτπωση, αφού και η Κονιτοπούλου ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση του ταλαντούχου Αλευρά. Μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, αφού είναι και ο αγαπημένος της παίκτης μέσα στο show. Τι είπε για την εξαιρετική εμφάνιση του Θανάση Αλευρά;

"Ήταν πάρα πολύ ωραίος, πέθανα από τα γέλια! Ευχαριστήθηκα που με έκανε ένας τόσο ταλαντούχος ηθοποιός" δήλωσε ενώ παραδεχεται ότι είναι μεγάλη φαν του.

"Όλοι περιμένουμε το σόου για να δούμε τον Θανάση Αλευρά! Όταν άκουσα ότι θα με μιμηθεί ο Θανάσης, ήταν για εμένα μια μεγάλη έκπληξη. Τον έχω δει στο θέατρο, στους «Ήρωες» και τον είχα ξεχωρίσει από τότε. Ήταν ένας από τους ηθοποιούς που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα"

Μάλιστα, η Κονιτοπούλου δεν βρήκε ούτε ένα λάθος στη μίμηση του. "Θα σας πω ότι πέτυχε το βιμπράτο της φωνής μου, την κίνηση των ποδιών μου, τα χέρια μου ήταν ολόιδιος! Ακόμα κι ένα δαχτυλίδι ή τα παπούτσια μου, ήταν ίδια. Μπορεί να ήταν πολύ παλιά η εμφάνιση που διάλεξαν, αλλά ήταν εντυπωσιακή η μίμησή του! "

Κι εννοείται ότι ο Αλευράς δεν θα πρέπει να ανησυχεί ότι θα του έρθει νομικό "ραβασάκι" από εκείνη.

"Σε καμία περίπτωση! Είμαι ένας άνθρωπος που δέχομαι πάντα καλοπροαίρετα, όχι μόνο τη σάτιρα αλλά και την αυστηρή κριτική. Συγκεκριμένα όμως ο Θανάσης Αλευράς αλλά και η επιτροπή, έδειξαν να σέβονται την πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Athensbars