Τρελό γέλιο: Ηλικιωμένη έπαιρνε την Κορομηλά μετά το σεισμό

04.06.2013
Όλα του σεισμού δύσκολα και η γιαγιά αγχωμένη. Να έχει η Ρούλα Κορομηλά το άγχος της με το σεισμό, να έχει και μία ηλικιωμένη κυρία να την "βομβαρδίζει" στα τηλέφωνα.

Η σεισμική δόνηση που έγινε τα ξημερώματα στην Αττική ξύπνησε μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία ταραγμένη έπαιρνε τη φίλη της Παναγιωτα. Έλα, όμως, που αντί για Παναγιώτα, τηλεφωνούσε στο σταθερό της Ρούλας, η οποία μάταια της εξηγούσε ότι παίρνει λάθος νούμερο. Ίσα με 10 φορές της τηλεφώνησε, αλλά ευτυχώς για την ηρεμία της παρουσιάστριας, με τα πολλά η παρεξήγηση λύθηκε και βρέθηκε μια άκρη.

«Και μέσα σ' όλα προσπαθώ τόση ώρα να πείσω μια ηλικιωμένη κυρία πως παίρνει λάθος αριθμό (10 φορές στο σταθερό μου) και πως δεν είμαι η Παναγιώτα.... Κι ενώ μου λέει άλλο αριθμό, πως καλεί τον δικό μου;;(χαχα) Τελικά, μόλις, βγάλαμε άκρη... Την έπεισα ότι δεν είμαι η Παναγιώτα και να μου πει ένα ένα τα νούμερα να πάρω να βρω επιτέλους αυτή την Παναγιώτα μπάς και κοιμηθώ», έγραψε η Ρούλα αξημέρωτα στο Facebook.

Και όχι το απίστευτο και ξεκαρδιστικό στόρι δεν τελειώνει εδώ. Έχει και απολαυστική συνέχεια.

«Έλα που δεν έκλεινε το τηλέφωνο όμως και μου φώναζε πήρεεεεεεεεες;;Αχ! κλαίω! Κλείστε κυρία Κατίνα μου, έμαθα και τα’ όνομά της και θα βρω την άκρη... βρήκα τον άντρα της Παναγιώτας!!! τον ξύπνησα, (χαμπάρι από σεισμό αυτός) και τον παρακάλεσα να επικοινωνήσει με την κυρία Κατίνα (χαχαχαχαχα) γιατί έχω βρει τον μπελά μου...είπε ο χριστιανός! Παίρνω την κυρία Κατίνα να την ενημερώσω πως έκανα ότι μου είπε... πέρασαν 10 λεπτά και πάλι η κυρία Κατίνα μου ζητάει την Παναγιώτα.... έλεοοοοος ... (χαχαχα) τι τραβάω... σήριαλ»!