Η Ελένη απόρησε με το μισθό του δήμαρχου Γκλέτσου

02.10.2013
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο φίλος της Απόστολος Γκλέτσος, με τον οποίο μίλησαν για τη ζωή του στη Στυλίδα και τα δημαρχικά του καθήκοντα.

Ο Απόστολος αποκάλυψε στη φίλη του, ότι δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά και για το λόγο αυτό στα 46 του χρόνια, μετακόμισε στο πατρικό του και μένει με τους γονείς του.

Η Ελένη απόρησε και τον ρώτησε λοιπόν (ήθελε κι αυτή να τα ακούσει) πόσα παίρνει ως δήμαρχος. Και τότε ο Γκλέτσος της είπε ότι ο μισθός του δημάρχου είναι 1400 ευρώ. Σοκ για την παρουσιάστρια, που γούρλωσε το μάτι με το ποσό που άκουσε. Γιατί, ναι Ελένη μας, πληρώνονται και τόσο οι άνθρωποι. Και πάρα πολλοί άλλοι, πλερώνονται και λιγότερο.

"Σίγουρα η ζωή είναι πιο φθηνή εκτός Αθηνών και βρίσκεις πολύ πιο ποιοτικά πράγματα. Όταν είσαι ξανοιγμένος κι έχεις έξοδα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Εγώ, ας πούμε, έχω πολλά έξοδα: το παιδί μου, διατροφές. Ο μισθός του δημάρχου είναι 1400 ευρώ καθαρά. Μένω με τους δικούς μου και τώρα πια το απολαμβάνω. Απολαμβάνω την παρέα τους και τη φροντίδα της μάνας μου. Περνάμε υπέροχα» είπε ο Γκλέτσος.

Ο Απόστολος, όμως, δεν ξεχνά και την υποκριτική του ιδιότητα κι έτσι αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Μου έκανε την τιμή να με φωνάξει να παίξω σε ένα αυτοτελές επεισόδιο στον Alpha και είπα ναι! Θα κάνουμε κάποια γυρίσματα. Ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ. Θα κάνουμε τους «Μικρούς Μήτσους», όπου ο Λάκης κάνει μια πλούσια κυρία και εγώ, έναν φυλακισμένο που συναντιούνται μέσα και κάνουν διάλογο».