Σοκ για Λιάγκα: Χρηματιστής τού «έφαγε» χιλιάδες ευρώ

02.10.2013
«Θύμα» μίας απίστευτης κομπίνας έπεσε ο Γιώργος Λιάγκας, χάνοντας χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ένας επιτήδειος χρηματιστής «έφαγε» από τον παρουσιαστή ένα μεγάλο ποσό και τώρα τρέχει και δεν φτάνει, ενώ η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο Λιάγκας φαίνεται ότι θέλησε να επενδύσει τα χρήματα που είχε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια στον τηλεοπτικό στίβο κι έτσι εμπιστεύτηκε έναν επενδυτή, που του υποσχέθηκε ότι θα «τρέξει» ένα σίγουρο πρόγραμμα. Και, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, τού εμπιστεύτηκε περισσότερα από 170 χιλιάδες ευρώ!!!. Αλλά, φευ, ο χρηματιστής δύο μήνες μετά έγινε καπνός. Μαζί και τα λεφτά του Λιάγκα.

Βέβαια, τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι μέρος των χρημάτων ήταν και της Φαίης Σκορδά, αλλά στο περιοδικό YES φιλοξενούνται δηλώσεις του Λιάγκα, όπου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι στην επένδυση συμμετείχε και η σύζυγος. Τώρα, αυτό βέβαια, μικρή σημασία έχει, αφού από τον... οικογενειακό προϋπολογισμό βγήκαν.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με τον ίδιο, κινείται νομικά, ελπίζοντας να δικαιωθεί και να του επιστραφεί το ποσό που του καταχράστηκαν. Σύμφωνα με την αγωγή που θα καταθέσει, ο Λιάγκας θα υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος χρηματιστής υπεξαίρεσε τα χρήματά του, αφού υπέκλεψε από το σύστημα τους κωδικούς του.

«Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και γι' αυτόν το λόγο κινούμαι νομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό YES.