Βίσση: Ασκεί βέτο στην Βανδή; Τι απαντά η ίδια

04.10.2013
Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα θέλουν την Άννα Βίσση να έχει ασκήσει βέτο στους ανθρώπους του ριάλιτι, «The Voice» προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για να είναι στην κριτική επιτροπή.

Και το βέτο αυτό, δεν είναι άλλο από την... Δέσποινα Βανδή, αφού η παραγωγή καλοβλέπει και την πάλαι ποτέ «αιώνια» για μια θέση στην επιτροπή. Και σου λένε τα δημοσιεύματα, ότι η Βίσση ούτε την Βανδή θέλει (για τους παλιούς ευνόητους λόγους), ούτε και κάποια άλλη γυναίκα καθώς επιθυμεί να είναι η μοναδική κυρία της επιτροπής.

Η Κατερίνα η Γκαγκάκη, δηλαδή που στα X Factor ήτο μόνη της και την είχαν στα όπα όπα, καλύτερη ήταν; Και στην τελική, να μοιραστεί η λάμψη και η δημοσιότητα με μία άλλη γυναίκα και δη την Δέσποινα την Βανδή; Κάπως έτσι, θα το σκέφτηκαν οι κακές γλώσσες κι άρχισαν τις φήμες ότι η Βίσση «κλοτσάει» και ασκεί βέτο. Ωστόσο, η «απόλυτη» μιλάει για την ιστορία αυτή και μάλλον βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Είχα δεχθεί μία πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο πριν φύγω για την Αμερική. Μου αρέσει πολύ που σε αυτό το talent show επιλέγεις τους υποψηφίους χωρίς να τους δεις και έχεις έναν συναγωνισμό με τους άλλους κριτές», λέει στο περιοδικό Ok! και ξεκαθαρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι «να είναι μία άρτια παραγωγή και όχι τα άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν, όπως λένε κάποιοι».

Και απαντάει και στις φήμες για... ίντριγκα με Βανδή. «Λένε πάλι ότι θα τσακώνεται η Βίσση με την Βανδή και άλλα τέτοια. Δεν παίζει τίποτα τέτοιο», δηλώνει ξεκάθαρα.