Ουγγαρέζος: Ήταν δύσκολη απόφαση να μείνει στο Mega

04.10.2013
Για την απόφαση του να μείνει στο Mega και να μην ακολουθήσει τους πρώην κολλητούς του, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και όπως παραδέχεται ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχει πάρει ever. «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι πράγματα που αφορούν περισσότερο προσωπικές συζητήσεις. Αυτό που έχω να πω μέσα από την καρδιά μου είναι “καλή επιτυχία” και στα παιδιά και σε εμάς φυσικά. Πάντα ευχαριστώ τον Γιώργο και τη Φαίη για όσα έμαθα κοντά τους τα τρία χρόνια της συνεργασίας μας», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Κι εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε στο Μεγάλο κανάλι. «Αποφάσισα να παραμείνω στο Mega, στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησα, στο κανάλι που με πήρε από το MAD και μου 'χει δώσει τόσες ευκαιρίες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν θέλησε να μιλήσει για τη «διακοπή» των φιλικών/αδελφικών σχέσεων με τον Λιάγκα, μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο». «Θα μείνω σε εκείνη τη συνέντευξη. Τα πράγματα είναι όπως τα έχω περιγράψει εκεί. Και ως εκεί. Ξέρεις, άμα το λες κάθε φορά, είναι σαν να κλαψουρίζεις και δεν γουστάρω».