Μαλέλης: Η συγνώμη στο Star & αλήθεια για Μελέτη

17.06.2014
Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την Ελεονώρα Μελέτη και την υποτιθέμενη μεταγραφή της στο ΣΚΑΙ.

Η Ντέπυ Γκολεμά, όπως όλοι θυμόμαστε είχε γράψει ότι η Μελέτη ακολουθεί συνταγή Σταμάτη Μαλέλη και το παίζει άρρωστη για να φύγει από το Star. Μετά το δημοσίευμα είχε ακολουθήσει ένας χαμός ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ενώ ο Μαλέλης (που επίσης είχε θιχτεί) είχε προτιμήσει τη σιωπή.

Αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει και αυτός. Και διέψευσε κατηγορηματικά την Γκολεμά και το «ρεπορτάζ» της. "Δεν έχουμε καμία επαφή με την Ελεονώρα Μελέτη, τίποτα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Το λέω κατηγορηματικά. Ήταν κάτι που έγραψε η Γκολεμά χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς να μιλήσει με κανέναν, ό, τι της ήρθε στο κεφάλι το έγραψε» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Και συνέχισε με τη «συγνώμη» που ζήτησε από το Star. «Είχε κλείσει ο κύκλος μου στο Star. Αγαπάω και έχω άριστη σχέση με τους ιδιοκτήτες του Star και αν τους πίκρανα ζητάω συγγνώμη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου φέρθηκαν και ιδιαίτερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μου συμπαραστάθηκε πάντα και ήταν σαν αδερφός μου. Ήθελα να αλλάξω, να κάνω κάτι άλλο.»