Εγγλέζου: «Αδειάζει» το σύζυγο της για τη Βανδή

18.06.2014
Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή στη διαδικασία των battles στο «The Voice», να αφήσει εκτός τη Μαρία Εγγλέζου, είχε φέρει την έκρηξη του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Ο ηθοποιός τα «πήρε» στο κρανίο με την coach που «έκοψε» τη σύζυγό του και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είχε γράψει τα απίστευτα. Τι «συνταξιούχο τραγουδίστρια» την είπε. Τι «αποτυχημένη». Αλλά η Βανδή έδειξε ανωτερότητα και είχε απαντήσει στον ηθοποιό ότι... «ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει».

Η ιστορία έμεινε εκεί και σχεδόν ξεχάστηκε. Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης η Εγγλέζου ήταν καλεσμένη στο Μελέτησε το και όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω σκηνικό, «άδειασε» κατά κάποιο τρόπο το σύζυγό της. Η τραγουδίστρια συμμερίστηκε την αιτιολογία της Βανδή ότι είναι «φτασμένη» γι αυτό και την «έκοψε» από το Voice λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει μια λογική. Εγώ έχω ήδη μια πορεία μικρή, έχω τις γνωριμίες μου, είμαι στο χώρο αρκετά χρόνια και σίγουρα ένα πιο νέο κορίτσι από μένα, χρειάζεται περισσότερο όλο αυτό».

Όσο για τους επίμαχους και σκληρούς χαρακτηρισμούς του συζύγους της είπε πως όσα έγραψε το έκανε... χωρίς να τη ρωτήσει! «Ο Μιχάλης έχει την προσωπικότητα του, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και φυσικά εγώ δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει. Η αλήθεια είναι ότι έκανε χωρίς να με ρωτήσει. Το έκανε αυθόρμητα» είπε χαρακτηριστικά.