«Βόμβα» Ελεονώρας: Δε συμβιβάζομαι, θα αποχωρήσω...

18.06.2014
Την Ελεονώρα Μελέτη πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες και γι ακόμη μία φορά ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα.

Εξάλλου, η ίδια έχει αποκαλύψει ότι δε θέλει να συνεχίσει την εκπομπή που κάνει, ενώ είναι βέβαιο και το τέλος του Μελέτησε το. Βάλε, ότι κάθε λίγο και λιγάκι οργιάζουν οι φήμες ότι η παρουσιάστρια φεύγει από το Star και πάει... ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω και θέλω να με πιστέψετε. Είμαι ειλικρινής, δεν έχω να σας κρύψω κάτι», ήταν η αρχική απάντηση της Ελεονώρας για το επαγγελματικό της μέλλον. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας γι ακόμη μία φορά αυτό που θέλει να κάνει τη νέα σεζόν στην τηλεόραση. Και κάπου εκεί έριξε τη «μπόμπα» της, αφού η Μελέτη ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι θα αποχωρήσει από την τηλεόραση, αν η πρόταση που έχει δεν την εκφράζει.

«Το έχω έτοιμο σε ένα ωραίο DVD και αυτό θα ήθελα να κάνω. Επειδή δεν το έχουν δει ούτε αυτοί που πρέπει, θα μου δώσετε λίγο χρόνο ακόμα. Είναι κάτι που πραγματικά με εκφράζει, κάτι που πραγματικά μου αρέσει. Θεωρώ ότι αν θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το χώρο είναι το επόμενό μου βήμα. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να κάνω μια παύση. Είμαι πλέον τόσο συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη στο τι θέλω που αν δεν βρω τρόπο να το πλησιάσω με κάτι που θα με καλύπτει αντιστοίχως, νομίζω ότι θα ήταν λάθος να συμβιβαστώ με κάτι, θα ήταν λάθος βήμα, λάθος κίνηση σε αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.