J2US: Ήταν όλοι εκεί πλην της Παπαθωμά!

19.06.2014
Ένα μεγάλο πάρτι ήταν ο τελικός του J2US με χορό και μπόλικο τραγούδι, τόσο από τους τέσσερις φιναλίστ, όσο και από τους παίκτες που πήραν μέρος στο show.

Όλοι ήταν εκεί το βράδυ της Τετάρτης, εκτός από μία παίκτρια, που έλαμψε δια της απουσίας της! Η Θεοφανία Παπαθωμά «έριξε» άκυρο στο show, καθώς φαίνεται ότι δεν της έχουν περάσει ακόμη τα... νεύρα με τους ανθρώπους του J2US.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η απουσία της από τον τελικό δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη. Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε την επεισοδιακή αποχώρηση της και την κόντρα που είχε τις επόμενες μέρες τόσο με την παραγωγή του show, όσο και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, επειδή δεν είχε εμφανισθεί στο Πρωινό mou.

Πάντως, ο παρτενέρ της Γιώργος Παπαδημητράκης πήγε στον τελικό και διασκέδασε με την ψυχή του. Με την ψυχή τους διασκέδασαν και οι υπόλοιποι, ενώ από τις καλύτερες στιγμές του τελικού ήταν το κομμάτι που όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή κι έκαναν ένα ποτ πουρί με καλοκαιρινά τραγούδια.

Κι εννοείται ότι με διαφορά το καλύτερο ντουέτο ήταν εκείνο του Μαρκου Σεφερλή με τον Στέλιο Διονυσίου, όπου τραγούδησαν το «Πόσα καλοκαίρια», συνοδεύοντας το με ένα απίστευτο σκετσάκι. All the money, λέμε.