Βόμβα: Τέλος ο Κωστόπουλος από το Πρωινό mou

23.06.2014
Μία εβδομάδα πριν το τέλος της σεζόν κι «έσκασε» σα μπόμπα η είδηση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος φεύγει από το Πρωινό mou.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί ως φήμη το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του Mega, ενώ τους τελευταίους μήνες, κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε κι από ένα δημοσίευμα με τον πιθανό «διάδοχο» του στην εκπομπή.

Και τα δημοσιεύματα αυτά έφερναν εκνευρισμό στον παρουσιαστή. Ωστόσο, η απόφαση να φύγει από το Πρωινό mou ήταν του Κωστόπουλου, ο οποίος σε ραντεβού που είχε με τους ανθρώπους του καναλιού, τούς εξήγησε ότι δε θέλει να συνεχίσει. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτη, η δουλειά του είναι η έκδοση περιοδικών και αυτό θα κάνει από τον Σεπτέμβριο.

Η τηλεόραση έρχεται δεύτερη, ενώ δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει μόνο μία βραδινή εκπομπή. Και όπως λέγεται, αυτό ζήτησε και από το Mega: να συνεχιστεί η συνεργασία τους μόνο με βραδινό talk show. Κι εκτός απροόπτου, οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια τους.

Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο Πρωινό mou, αφού το κανάλι επιθυμεί να συνεχίσει την πρωινή ζώνη. Πάντως, το πρωί της Δευτέρας με το "καλημέρα" ο Κωστόπουλος άφησε να εννοηθεί το τέλος του στο πρωινό, λέγοντας ότι τούτη είναι η τελευταία εβδομάδα και η... φαρμακερή!