Ελένη: Το ξέσπασμα για τα περιουσιακά της στοιχεία

24.06.2014
Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στα περιουσιακά της στοιχεία

Όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως μετά το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη δικαστική κόντρα για το μοίρασμα της περιουσίας, πολλά ακούγονται και γράφονται για εκείνη. Τη μία ότι διαθέτει πολλά ακίνητα, την άλλη ότι έχει οικόπεδα – φιλέτα, την παρά άλλη ότι αγοράζει κτήματα στα Άχλα.

Άλλο δημοσίευμα θέλει τη Μενεγάκη να πουλά το εξοχικό της στη Χαλκιδική κι άλλο πιο πρόσφατο ότι έχει αγοράσει μεγάλη έκταση με ελιές στη Λέσβο και βγάζει το δικό της λάδι. Αν και το Λενιώ τόσο καιρό προτιμούσε να σιωπά, δεν άντεξε άλλο και το μεσημέρι της Τρίτης (24/6) ξέσπασε.

«Έχω να ανοίξω το σπίτι στην Χαλκιδική χρόνια. Δεν ψάχτηκα ποτέ να το πουλήσω. Το έχω χρόνια αυτό το σπίτι, ποτέ δεν σκέφτηκα να το πουλήσω! Ότι έχετε διαβάσει, είναι μπούρδες! Έχω ακούσει ότι έχω αγροκτήματα στην Μυτιλήνη, δεν έχω ούτε δέντρο, ότι έχω αγοράσει την μισή Άνδρο! Όποιος ενδιαφέρεται ας ανοίξει την φορολογική μου δήλωση» είπε φανερά εκνευρισμένη.

Και τούτη ήτο η μοναδική αναφορά που η Μενεγάκη αναφέρεται δημοσίως και τόσο εκνευρισμένη σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, όπως η περιουσία της.