Ελεονώρα, τώρα γδύσου!

25.06.2014
«Φωτιά» στα μπατζάκια της έβαλε η Ελεονωρα Μελέτη, αφού το μεσημέρι της Τρίτης υποσχέθηκε πώς αν προκριθεί η Ελλάδα στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, εκείνη την επόμενη μέρα θα κάνει εκπομπή με μαγιό!

Η Εθνική πέρασε στους «16» και τώρα όλοι περιμένουν από την παρουσιάστρια να τηρήσει την υπόσχεση της. Την πίστευε ή όχι την πρόκριση. Το είπε για πλάκα ή όχι, η Ελεονώρα οφείλει να γνωρίζει ότι δεν πρέπει να τάζεις σε παιδί, άγιο και άνδρα τηλεθεατή! Πάντως, η παρουσιάστρια παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα και βλέποντας την πρόκριση να είναι στα χέρια μας, άρχισε τις αναρτήσεις στο Twitter.

Μάλιστα, έθεσε το δίλημμα με τι μαγιό να βγει στην εκπομπή: μπικίνι ή ολόσωμο. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έκαναν τις προτάσεις τους, αλλά φευ, για την Ελεονώρα δεν ήταν λίγοι (το αντίθετο θα λέγαμε0, που από κάτω έκαναν σεξιστικά και διόλου κολακευτικά σχόλια για εκείνη. «Έφαγε» τρολιά η Μελέτη εψές το βράδυ, αλλά αφού δεν ήξερε... ας ρώταγε.

Όπως και να έχει, αναμένουμε να δούμε πώς θα βγει τελικά στην εκπομπή. Επίσης, όπως της έγραφαν και στα σχόλια, δεν παίζει να βγει με παρεό. Άλλωστε, εμφανίσεις με μαγιό και παρεό τις βλέπουμε κάθε πρωί στα πρωινάδικα.