Κωστόπουλος: Το ξέσπασμα για την αποχώρηση από το Πρωινό

26.06.2014
Τελευταία εβδομάδα είναι αυτή για τον Πέτρο Κωστόπουλο στο τιμόνι του Πρωινού mou, αφού ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι αποχωρεί από την εκπομπή.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε πάρτι για το τέλος του Πρωινού mou και ο Κωστόπουλος είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Βρε τους πήρε όλους η μπάλα, ενώ τα νεύρα του ήταν τσατάλια. Σκέψου να μην ήταν και δική του η απόφαση, όπως ο ίδιος λέει.

«Καλά ήταν. Έκανα ψυχοθεραπεία, τελείωσε. Τώρα θέλω να κάνω αυτά που έκανα μια ζωή, να χτίσω κάτι. Δεν έχω μέλλον ως υπάλληλος ενός καναλιού. Το έχουνε βουλώσει αυτοί που έκαναν τον πονηρό στην αρχή, που έλεγαν τι ξεφτίλα είναι που κάνω πρωινό και μετά η μισή Ελλάδα ήθελε να κάνει πρωινό» είπε αρχικά. Για να ρίξει λίγο τους τόνους στη συνέχεια: «Είμαι συγκινημένος που φεύγω. Θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω αλλά δεν μπορώ».

Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα στο Πρωινό mou ήταν δεδομένα. Δεν είχαμε link, δεν είχαμε και άλλα πολλά πράγματα. Ήμασταν one man show και ο, τι κάτσει έκατσε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι η δεύτερη σε τηλεθέαση ζωντανή εκπομπή στην Ελλάδα μετά του κυρίου Λιάγκα, καλύτερη από όλες των καναλιών σας».

Όσο για το μέλλον του στο Mega, είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζήτηση με το κανάλι αν θα γίνει βραδινό. Θα μου ανακοινώσουν οι άνθρωποι αν έχουν χώρο, μπάτζετ... Το κανάλι ψάχνει να δει τι θα κάνει στο πρωινό του. Γιατί εγώ αν έμενα έτσι νομίζεις θα ήταν πάλι; Θα ασχολιόμουν εγώ με αυτούς που ασχολούμουν; Δεν μου πάει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα αυτό που έκανε ένας άλλος. Το Βράδυ το έκανα μόνο εγώ. Το βράδυ διαλέγεις όποιους γουστάρεις, το πρωί είναι αλλιώς».

Πηγή: Happy Day