Σπυροπούλου: Γιατί ντρέπεται να κοιτάξει την Ελένη;

30.06.2014
Η Κων/να Σπυροπούλου έβαλε τα σέξι μαγιό κι έβγαλε τα εσώψυχά της, μιλώντας για όλες: Κατερίνα Καραβάτου, Ναταλία Γερμανού και Ελένη Μενεγάκη βεβαίως, βεβαώς.

Για την Καραβάτου είπε: "Ξεκινήσαμε στο "Μες την Καλή Χαρά" με τις καλύτερες διαθέσεις κι αυτό δεν άλλαξε. Ουδέποτε υπήρξε ένταση μεταξύ μας. Δεν γίναμε κολλητές, καθαρά επαγγελματικές είναι οι σχέσεις μας, είναι όμως ένας άνθρωπος πολύ αξιόλογος και αξιοπρεπής»

Για την Γερμανού και την περίφημη έξοδό τους, αποκάλυψε: "Βγήκαμε με πρόσκληση της Ναταλίας να τα πούμε. Εφόσον δεν έχει υπάρξει κάποια κόντρα, ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια ρήξη μεταξύ μας».

Και πάμε στη Μενεγάκη με την οποία κάνουν παρέα, αν και τελευταία έχουν αραιώσει τις εμφανίσεις. «Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει όποια δουλειά κι αν κάνω στο μέλλον, όπως κι αν τα φέρει η ζωή» είπε.

Και πρόσθεσε: «Καμιά φορά ντρέπομαι όταν την κοιτάζω. Και της το έχω πει. Συσχετίζουν τα πάντα, ακόμα και το χρώμα που βάφουμε τα νύχια μας. Κάθονται και γράφουν πως το κάνω όπως η Ελένη. Πλέον αποφεύγω να κάνω κάτι παρόμοιο με την Ελένη, για να μη γίνεται αυτή η σύγκριση. Νιώθω άσχημα. Πάντα κάτι παίρνεις από τον άλλο. Το να δοκιμάζεις κάτι, δεν σημαίνει πως αντιγράφεις κάποιον. Η Ελένη πολλές φορές έχει δηλώσει πως δεν είναι άνθρωπος της γυμναστικής. Εγώ την έχω παροτρύνει σε αυτήν».

Πηγή: People