Αχ βρε Σούλη: έκανες το Λιάγκα να βουρκώσει

02.07.2014
Την παρέα του Πρωινού αποχαιρέτησε την Τετάρτη ο Σπύρος Σούλης, αφού την Παρασκευή στην τελευταία εκπομπή, δε θα μπορεί να είναι εκεί.

Και ως είθισται – ειδικά φέτος έχει παραγίνει το κακό – στο φινάλε να υπάρχει συγκίνηση, έτσι και με τον Σούλη την είχαμε μπόλικη. Γιατί μπορεί, ο διακοσμητής να έκανε γκεστ εμφανίσεις στο Πρω1νο, όμως, έδεσε με την υπόλοιπη παρέα και το πήρε κατάκαρδα που τελειώνει η εκπομπή.

Έτσι, στο τέλος είπε δυο λόγια καρδιάς, μες στη συγκίνηση, το λυγμό και το δάκρυ. «Μια δουλειά την κρίνεις, αν την αγαπάς ή όχι, από το πώς αισθάνεται η καρδούλα σου και δεν έχει υπάρξει ούτε μία Τετάρτη που να έχω έρθει εδώ και να μην χαίρομαι να έρθω. Είστε άνθρωποι που αφήνετε πολύ χώρο στους συνεργάτες σας και αυτό δείχνει φοβερή ποιότητα. Πέρασα εκπληκτικά μαζί σας. Είστε σούπερ άνθρωποι, σούπερ φίλοι και σούπερ οικογενειάρχες και χαίρομαι πάρα πολύ που δουλεύω μαζί σας και είμαι φίλος σας», είπε ο Σούλης.

Και δεν ξέρω αν εσύ ένιωσες μια συγκίνηση, όμως, τα λόγια αυτά «χτύπησαν» στην καρδιά του Γιώργου του Λιάγκα, που δεν άντεξε και βούρκωσε! Εμ, τόσα ωραία μαζεμένα τού είπε, είναι να μην τον πάρουν τα ζουμιά;