Πολύ κλάμα: Όταν έκλαψε η Λίτσα

04.07.2014
Τελείωσε και το Πρω1νο και το φινάλε είχε πολλή συγκίνηση. Και κλάμα από τη Λίτσα Πατέρα, παρακαλώ, που δεν άντεξε τόσα καλά λόγια μαζεμένα από τη Φαίη Σκορδά και «λύγισε».

Ειδικά, δε, όταν η Φαίη προειδοποίησε όσους μιλήσουν αρνητικά για την αστρολόγο, θα έχουν να κάνουν μαζί της, η Λίτσα δεν προλάβαινε να σκουπίζει τα δάκρυα της.

«Από κάποιους ανθρώπους είχα ακούσει ότι η Λίτσα Πατέρα είναι στον ΑΝΤ1, αυτή θα παραμείνει όσοι παρουσιαστές και να φύγουν. Έχω να σας πω ότι θα μείνει γιατί το ήθος της, η παιδεία της, το κύρος της, ο τρόπος που φέρεται είναι μοναδικός. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον δικό μας χώρο και δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια στην ίδια θέση και την κρατάνε. Όλοι όσοι φύγατε, ε, κάποιος άλλος λόγος θα υπήρχε. Είναι μοναδική και μη τυχόν και ξανακούσω κάτι για την Λίτσα Πατέρα! Θα έχετε να κάνετε μαζί μου» είπε και ελάλησε η Φαίη.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η συγκινημένη Λίτσα, σχολιάζοντας: «Είναι η καλύτερη χρονιά που έχω ζήσει! Αληθινά, εγώ που είμαι τόσα χρόνια, νιώθουμε ότι είμαστε σαν μία οικογένεια»!