Ελένη-Λάτσιος: Το παρασκήνιο από το παραλίγο τετ α τετ

07.07.2014
Μία τυχαία «συνάντηση κορυφής» παραλίγο να είχαμε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο.

Αλλά αλί αλί και τρισαλί για τα τηλεοπτικά συνεργεία (και για εμάς που ψοφάμε για κάτι τέτοια) η τυχαία συνάντηση του πρώην ζεύγους δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης η Μενεγάκη βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, προκειμένου να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου.

Εκεί, όμως, ήταν και ο Λάτσιος, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους κι επέστρεφε στην Αθήνα με την επόμενη πτήση. Κι ενώ η διάθεση της Ελένης ήτο ανεβασμένη, ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε τής χάλασε τη διάθεση και την αναστάτωσε τα μάλα. Μάλλον, στην άλλη άκρη της γραμμής κάποιος την ειδοποίησε ότι υπάρχει περίπτωση να συναντηθεί με τον πρώην σύζυγο!

Έτσι, χωρίς να κάνει δηλώσεις, έφυγε άρον άρον από το αεροδρόμιο κι από άλλη πόρτα. Και μπορεί οι δυο τους να βρίσκονται σε καλό δρόμο για συμβιβασμό στο θέμα της δικαστικής τους διαμάχης για την περιουσία, όμως, οι σχέσεις τους φαίνεται ότι είναι ανύπαρκτες!