Ο Σταματόπουλος «κράζει» τον Γιώργο Λιάγκα

07.07.2014
Του... κραξίματος έγινε ειδικά φέτος στην ελληνική τιβί, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι «μάστορας» σε αυτό.

Να, όμως που και ο μάστορας βρήκε το... μάστορά του, αφού ο Παύλος Σταματόπουλος «έκραξε» τον παρουσιαστή για τις ευχαριστίες του στη Φαίη Σκορδά στο φινάλε του Πρω1νου.

Στο «Μες στην καλή χαρά» έπαιξαν το απόσπασμα, όπου ο Λιάγκας λέει για τη Φαίη ότι δίπλα του έχει την καλύτερη παρουσιάστρια, μάνα και σύζυγο. Κι αν οι υπόλοιποι στην εκπομπή έκαναν ότι κατάλαβαν τη συγκίνηση του Λιάγκα, δε συνέβη το ίδιο με τον Σταματόπουλο, που δε σταμάτησε να γελά. Βρε άλλαξε έντερα (κι εμείς κανάλι) από το πολύ γέλιο κι όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε τι έπαθε, ο πανελίστας (και οσονούπω... εκπομπάρχης) εξήγησε:: «Εντάξει, κοίτα εγώ μένω στο καλύτερη μάνα και καλύτερη σύζυγο. Τώρα εντάξει το καλύτερη παρουσιάστρια φαντάζομαι είναι κάτι υποκειμενικό».

Η Καραβάτου τού εξήγησε ότι για το Λιάγκα η Σκορδά είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, αλλά τούτο δεν έπεισε τον Σταματόπουλο. «Εγώ γέλασα απλά γιατί ο Λιάγκας την είχε κράξει όταν επέστρεψε μετά την εγκυμοσύνη κι έκανε ένα μεγάλο πρόλογο και τότε της είπε κατέβα για βουλευτής. Και τώρα έκανε κάτι αντίστοιχο στο φινάλε της εκπομπής».

Εμείς, του λέμε του Σταματόπουλου να μη λέει μεγάλες κουβέντες, διότι σύντομα ως... εκπομπάρχης που θα γίνει (θα παρουσιάζει από 7/7 την καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου) μπορεί να βγάζει κι εκείνος... συγκινητικούς λόγους!