Περρής: Απίστευτο «καρφί» για Μελέτη

09.07.2014
Δεν ξέρει από πού της έρχεται η Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί δεν της έφτανε η Ντέπυ Γκολεμά, έρχεται και ο Βαγγέλης Περρής να προστεθεί στο κλαμπ αυτών που αμφισβητούν τα επαγγελματικά σχέδια και πλάνα της νεαρής παρουσιάστριας.

Γιατί, μπορεί η Ελεονωρα να δηλώνει αριστερά και δεξιά ότι θα σταματήσει ακόμη και την τηλεόραση, αν κάποιο κανάλι δεν υλοποιήσει το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα που ονειρεύεται να κάνει, αφού δε θέλει με τίποτε να παρουσιάσει ξανά μια εκπομπή, όπως το Μελέτησε το.

Ο Περρής δεν ψήνεται με την αλλαγή που θέλει να κάνει στην τιβί η Μελέτη και μέσα από τη στήλη του τής ρίχνει μια «καρφάρα», που την κάνει... αλοιφή την έρμη. "Κάθε καλοκαίρι σηματοδοτεί τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της Ελεονώρας Μελέτη. Και αν πέρυσι ήταν σίγουρο ότι θα παρουσίαζε μια μοντέρνα, ανατρεπτική εκπομπή που θα θύμιζε τις εφημερίδες «Lifo» και «Athens Voice», φέτος ήρθε η ώρα του ξεδιπλώματος των ικανοτήτων της παρουσιάστριας στις εκπομπές έρευνας. Όλα αυτά συνήθως διαρκούν μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου στηνόμαστε μπροστά στην τηλεόραση και ξαναπέφτουμε πάνω στα γνωστά ρεπορτάζ «οι έρωτες του καλοκαιριού», «έτσι θα είναι το σκηνικό του Παπαδάκη» και «αυτή είναι η μυστική δίαιτα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου" έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη του «Autocue».

Και να πεις ότι έχει κι άδικο!