Τσιμτσιλή - Τσολάκη: Απίστευτη ανταλλαγή "καρφιών"

11.07.2014
Μόνο... happy δεν ήταν η day το πρωί της Παρασκευής για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Τσολάκη. Τα δυο κορίτσια της εκπομπής βρέθηκαν σε μία διαρκή ένταση και μέχρι που άρχισαν μία απίστευτη ανταλλαγή... καρφιών!

Βρε του... καρφιού έγινε στο Ηappy Day και Δημήτρης Παπανώτας και Νίκος Αναδιώτης φυλάγονταν μην τους βρει καμιά αδέσποτη... ταβανόπροκα! Όλα ξεκίνησαν όταν η Τσιμτσιλή είπε στον Αναδιώτη που την Πέμπτη απουσίαζε από την εκπομπή ότι δε θα λείψει ξανά, αν πρώτα δεν πάρει άδεια!

«Δεν θα λείψεις ξανά αν δεν πάρεις άδεια. Δεν μπορεί να μαθαίνω ότι θα λείψεις μία μέρα πριν. Δεν θα το επέτρεπα» είπε η Σταματίνα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Και η Τσολάκη δεν το άφησε να πέσει κάτω. «Και αποχαιρετούμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδεχόμαστε την Κρουέλα Ντε Βιλ!» σχολίασε.

Αυτή ήταν η αρχή, αφού η Τσιμτσιλή της την είχε... φυλαγμένη. Στην ώρα του καιρού, η Τσολάκη είπε θα πάει το σ/κ για μπάνιο στο Λουτράκι, αν και νωρίτερα είχε πει πως θα βρεθεί σε γάμο στην Αίγινα. Και η Σταματίνα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να της την πει. «Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, πριν πέντε λεπτά μας είπες ότι θα πας στην Αίγινα το Σάββατο, σε ένα γάμο» σχολίασε.

«Αυτό λέω, αλλά δεν με ακούς και δεν με προσέχεις. Λέω και για μας που θα πάμε για ένα μπανάκι κάπου γρήγορα και θα γυρίσουμε πίσω» απάντησε η Τσολάκη.

«Ε, όχι και για ένα μπανάκι στην Αίγινα. Να πούμε εμείς που θα πάμε μέχρι τη μπανιέρα του σπιτιού μας έστω για ένα μπανάκι» ανταπάντησε η Τσιμτσιλή.

«Σταματινάκι, μες στη μίρλα είσαι σήμερα! Άντε! Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο γιατί το χρειάζεσαι» της είπε η Τσολάκη. Και ναι, ήταν μια ωραία και... happy ατμόσφαιρα