Ελένη: Όλο το παρασκήνιο από το ατύχημα της

15.07.2014
Μέσα στο σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία της με ράμματα στο μέτωπο.

Μάλιστα, η ίδια σχολίασε με μία δόση χιούμορ ότι... «σαν παιδάκι και αυτή έκανε τα πρώτα της ράμματα». Και πόζαρε η τραυματίας δίπλα στο γιατρό της. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε, αλλά ήρθαν οι πληροφορίες για το παρασκήνιο του ατυχήματος της «βασίλισσας».

Το Λενιώ, λοιπόν, τραυματίστηκε με το φουσκωτό, αφού στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μέτωπο. Η Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο βρέθηκαν στην Τζια, αφού τις μέρες αυτές, συνηθίζουν να κάνουν εξορμήσεις στα γύρω νησιά. Με ποιο φουσκωτό; Έλα μου ντε, αφού αυτό που είχε το ζευγάρι, η «Λάουρα» έπαθε μεγάλες ζημιές, όταν λύθηκε ο κάβος λόγω ανέμων και το βρήκαν τελικά στη Χίο.

Να πήραν άλλο; Να έφτιαξαν αυτό; Πού να ξέρεις.... Στα του ατυχήματος, ο Παντζόπουλος μετέφερε την αγαπημένη του στο Κέντρο υγείας της Τζιας, όπου της έκαναν ράμματα. Κι αφού όλα πήγαν καλά με το «μιμί» της Ελένης, η παρουσιάστρια πόζαρε δίπλα στο γιατρό, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Twitter.