Εκτός Star η Μελέτη!

17.07.2014
Να παίξει κάνα... Τζόκερ προτείνουμε στη Ντέπυ Γκολεμά, η οποία πριν λίγο καιρό έγραψε ότι η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει από το Star και πάει... ΣΚΑΙ, προκαλώντας τότε έναν κακό χαμό με την εκρηκτική παρουσιάστρια.

Γιατί βλέπεις, αν όλα πάνε καλά, η Ελεονώρα από τον Σεπτέμβρη θα ανήκει στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου. Ω ναι. Μελέτη τέλος από το Star και ως φαίνεται οι δύο πλευρές προχωρούν σε ένα "βελούδινο" διαζύγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, αν και το κανάλι είδε με καλό μάτι την πρόταση της παρουσιάστριας, στο τέλος στράβωσε η δουλειά, μάλλον στους συνεργάτες που θα βρίσκονταν σε αυτή.

Έτσι, δεν προτίθεται να της δώσει το "πράσινο" φως κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά από 5 χρόνια, η Μελέτη αποχαιρετά το κανάλι. Αλλά μάλλον δε θα μείνει έτσι, αφού ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΚΑΪ! Στη θέση της, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι του καναλιού επιθυμούν να ανεβάσουν την Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μίλα», αλλά η "Τάτι" δεν ψήνεται να αλλάξει ώρα. Και να βρεθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, λέμε εμείς. Τι θα συμβεί, συντομα θα δείξει.