Πέθανε παίκτης γνωστού ριάλιτι

12.08.2014
Προδομένος από σοβαρά προβλήματα υγείας, παίκτης γνωστού ριάλιτι έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Ο λόγος για τον Κων/νο Κουβέλη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του Alpha, "Μόνος αγρότης ψάχνει", που παρουσιάζε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η ραγισμένη του καρδιά σε συνδυασμό με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε πρόδωσαν τον 50χρονο άνδρα. Και το πρωί της περασμένης Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Κωνσταντίνος Κουβέλης από τη Μαντασιά Δομοκού μέσα από το ριάλιτι είχε βρει τη... νύφη, στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Μασένκα από την Ολλανδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 50χρονος άνδρας πίστευε ότι εκείνη ήταν το άλλο του μισό, ενώ η εντυπωσιακή Ολλανδέζα μετά το τέλος του παιγνιδιού τον ακολούθησε στο χωριό του, όπου άνοιξαν μαζί μια καφετέρια - ταβέρνα.

Για τρία ολόκληρα χρόνια εργάζονταν και οι δύο σκληρά για την επιχείρησή τους. Ομως πέρυσι η Μανέσκα έφυγε και αυτό, σύμφωνα με φίλους του, στοίχισε πολύ στον ευαίσθητο Ντελεάνο, όπως τον αποκαλούσαν. Πούλησε την επιχείρηση θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, όμως ο θάνατος τον πρόλαβε.