Ανατροπή: «Ναυάγησε» η συνεργασία Μουτσινά με ΣΚΑΙ

20.08.2014
Κι εκεί που ξέραμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα ακολουθούσε την πρώην συνεργάτιδα του και φίλη, Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ, τα πάντα ανατράπηκαν τελευταία στιγμή.

Και η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου τελείωσε πριν καν ξεκινήσει! Γιατί, φευ, για τον Μουτσινά, τελικά ο ίδιος αποδείχθηκε... αδύναμος κρίκος! Τι σημαίνει αυτό;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μουτσινάς ήταν να παρουσιάσει στο κανάλι το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος κρίκος», που πριν λίγα χρόνια είχε «σφραγίσει» με την παρουσία της η Έλενα Ακρίτα. Το εν λόγω παιγνίδι ήταν ο μεγάλος... καημός του παρουσιαστή, αφού και στον Alpha ήθελε να το κάνει, αλλά έμενε με την επιθυμία.

Κι ενώ με τον ΣΚΑΙ είχαν σχεδόν συμφωνήσει, οι άνθρωποι του καναλιού το ξανασκέφτηκαν και θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο παιγνίδι δε θα μπορέσει να σταθεί στο πρόγραμμά τους. Έτσι, η συνεργασία «ναυάγησε» και ο Μουτσινάς έμεινε στο... 90 χωρίς τηλεοπτική στέγη, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του καναλιού. Πάντως, οι φαν του τον χειμώνα θα μπορούν να απολαύσουν τις υποκριτικές του ικανότητες, μέσα από τη σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1.