Ομολογία-σοκ από "Καρανταγί": Δοκίμασε ναρκωτικά στην Ελλάδα

29.08.2014
Στην πιο πολυσυζητημένη δίκη είναι στραμμένα τα βλέμματα στην Τουρκία, αφού πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης η ακροαματική διαδικασία των 53 υπόπτων (ανάμεσα τους ηχηρά ονόματα της showbiz) που συνελήφθησαν το περσινό καλοκαίρι με την κατηγορία της χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι Τούρκοι ηθοποιοί Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ριζά Κοτζάογλου, Νεχίρ Ερντογάν, Ενγκίν Αλτάν Ντουζ, Μουράτ Γιλντιρίμ είναι οι πιο γνωστοί ανάμεσα στους 53 συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 2 έως 38 χρόνια! Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο Ιμιρζαλίογλου (γνωστός στη χώρα μας ως Εζέλ και τώρα ως Καρανταγί) απολογήθηκε, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

Ωστόσο, ο 40χρονος σταρ της γειτονικής χώρας στην απολογία του, ομολόγησε ότι η πρώτη φορά που δοκίμασε ναρκωτικά, ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

«Με τους συγκατηγορούμενούς μου μένουμε στην ίδια περιοχή. Το επάγγελμα μας απαιτεί να έχουμε καλή φυσική κατάσταση, γι' αυτό και είναι σημαντικό να προσέχουμε τη διατροφή μας. Χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα, γι' αυτό και μία καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία γινόταν λόγος για γάλα και σύκα, είναι αληθινή... Δεν πρόκειται για συνθηματικά για να κάνουμε χρήση ή διακίνηση ναρκωτικών» υποστήριξε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν κάνω χρήση ναρκωτικών, αλλά έχω δοκιμάσει. Λίγες μέρες πριν από την επιχείρηση της αστυνομίας βρισκόμουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Σύμη, όπου δοκίμασα για πρώτη φορά εκεί. Μου έδωσαν ένα τσιγάρο αλλά δεν ήξερα ότι περιέχει ναρκωτικές ουσίες. Λίγες μέρες μετά έγινε η επιχείρηση και γι' αυτό το αποτέλεσμα των αιματολογικών εξετάσεων μου βγήκε θετικό».

Τους παραπάνω ισχυρισμούς επιβεβαίωσαν και οι μάρτυρες κατάθεσεις του Ιμιρζαλίογλου.