Συνεργασία - βόμβα: Λιάγκας και Μανωλίδου το νέο δίδυμο

29.08.2014
Μωρέ, ποτέ μη λες ποτέ και... μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Και στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, που τη... μεγάλη μπουκιά την τρώει, είχε πει κάποτε και μεγάλες και σκληρές κουβέντες για την Ευγενία Μανωλίδου.

Και τα έφερε έτσι η ζωή, που ο Λιάγκας αν και κάποτε "έκραζε" τη Μανωλίδου, όχι μόνο κάνει κωλοτούμπα, αλλά θα είναι ο ραδιοφωνικός της παρτενέρ. Και η κόντρα που είχαν οι δυο τους, μπαίνει πανηγυρικά, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Λιάγκας και Μανωλίδου, λοιπόν, θα είναι το ραδιοφωνικό δίδυμο του σταθμού, Παραλοπολιτικά fm και θα έχουν μία δίωρη εκπομπή κάθε μεσημέρι. Έτσι, ο παρουσιαστής μετά την αποχώρηση του από το σταθμό του κουμπάρου του, Νίκου Χατζηνικολάου, βρήκε νέα στέγη. Αλλά και η Μανωλίδου, μπορεί να αρνήθηκε να παρουσιάσει τον "Εκατομμυριούχο" στο ΣΚΑΙ, λόγω... μητρικών καθηκόντων, όμως, υπέκυψε στη γοητεία του ραδιοφώνου.

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού ξεκινά στις αρχές Σεπτέμβρη και ναι με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε να ακούσουμε την πιο απρόσμενη συνεργασία