Ιδού τα νέα... παιγνιδιάρικα αστέρια του Alpha

02.09.2014
Οι "Δέστε Τους" αποτελούν παρελθόν και στη θέση τους έρχονται με... παιγνιδιάρικη διάθεση τέσσερα - ή μάλλον τρία - νέα αστέρια στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

«Όλα παίζουν», η νέα απογευματινή εκπομπή του καναλιού και επίσημα, οι Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Λιανός είναι οι αντικαταστάτες των "Δέστε τους". Μάλιστα, ο σταθμός έστειλε και σχετική ανακοίνωση.

«Ε λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη. Λίγο πριν οι παίκτες της νέας τηλεοπτικής σεζόν παραταχθούν στην γραμμή εκκίνησης, ο Alpha ανακοινώνει με χαρά ότι στην παρέα της απογευματινής ζώνης προστίθενται, από το φθινόπωρο, ο Γιώργος Λιανός, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά. Το ξέρατε, λέτε; Το ξέρουμε. Αλλά τώρα το γνωρίζετε και επισήμως.

Τέσσερα –πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας για το team της νέας ζωντανής απογευματινής εκπομπής του Alpha: O Γιώργος (Λιανός) είναι έμπειρος τηλεοπτικά, εμφορείται από πνεύμα συνεργασίας, διαθέτει φωνή, επιστημονική κατάρτιση (πτυχίο πολυτεχνείου) και τρία παιδιά. Η Μπέττυ (Μαγγίρα) είναι show woman, διαθέτει αιχμηρό πνεύμα, ετοιμότητα και κίνηση αιλουροειδούς. Η Κατερίνα (Καινούργιου) είναι ερωτευμένη, έχει έναν καλό λόγο για τον καθένα, ενέργεια να ραγίσει το γυαλί και χαμόγελο που γράφει. Η Αλέκα (Καμηλά) είναι ψηλή, θεωρητική, εξ ου και ο πρότερος έντιμος βίος στους αγωνιστικούς χώρους και στην πασαρέλα. Μαζί τους θα βρίσκεται στο πλατό ο dj Χρήστος Μυρίδης για να σιγοντάρει -ή να ρίχνει λάδι στη φωτιά- με τις μουσικές επιλογές του", γράφει μεταξύ άλλων η μακροσκελής ανακοίνωση.