Μαραγκόζη: Πήγε στην κηδεία του Βαρδή παρά την απαγόρευση

04.09.2014
Πλήθος καλλιτεχνών, φίλων, συνεργατών και απλού κόσμου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/4) στο κοιμητήριο της Παιανίας για το τελευταίο "αντίο" στον Αντώνη Βαρδή.

Εκεί, βρέθηκε και η Χριστίνα Μαραγκόζη, παρά το μήνυμα της κόρης του Βαρδή ότι θα της απαγορευτεί η είσοδος, αν πάει στην κηδεία. Η επί 10 χρόνια σύζυγος του σπουδαίου καλλιτέχνη, αγνόησε την...προειδοποίηση της Καλλιστώς Βαρδή και βρέθηκε στην Παιανία για να αποχαιρετήσει τον άνδρα που πέρασε μαζί του 10 ολόκληρα χρόνια και όπως η ίδια λέει, ήταν "κομμάτι της ζωής της".

Η Μαραγκόζη πήγε μαζί με μία φίλη της, ντυμένη στα μαύρα, ενώ όσοι την διέκριναν στο πλήθος, λένε ότι ήταν συντετριμμένη από την απώλεια του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, φρόντισε η παρουσία της να είναι διακριτκή, αποφεύγοντας τους χαιρετισμούς, ζώντας βουβά τον πόνο της.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το βράδυ της Τετάρτης, η τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το προειδοποιητικό μήνυμα που τής έστειλε η κόρη του Βαρδή, ανοίγοντας μία μεγάλη συζήτηση με ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, κυρίως για την κίνηση της Καλλιστώς Βαρδή να της απαγορεύσει να πάει στην κηδεία.