DWTS: Και αυτός ο κύκλος θα έχει σέξι κορμιά!

10.09.2014
«Φάτε μάτια ψάρια», θα είναι και ο πέμπτος κύκλος του Dancing with the stars. Γιατί, εδώ που τα λέμε, ο χορός θέλει το... σέξι κορμί του

και η παραγωγή φρόντισε γι ακόμη χρονιά να ρίξει στο παρκέ καλλίγραμμες celebrities, που θα ομορφύνουν για άλλους τα κυριακάτικα βράδια και για άλλες θα... κλείσουν τα σπίτια τους. Οι λόγοι ευνόητοι. Κι άμα κρίνουμε από τα ονόματα που φέρονται να έχουν «κλείσει» για το show, σίγουρα θα έχουμε... οικογενειακά δράματα!

Μαρία Κορινθίου Νικολέτα Καρρά, Ειρήνη Παπαδοπούλου (η αοιδός με τους κοιλιακούς), Χριστίνα Αλούπη, Νίκη Κάρτσωνα, αλλά και Τζένη Μπότση, Κατερίνα Γερονικολού θα ριχτούν στη μάχη του χορού. Επίσης, θα δούμε και την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά τούτες είναι... ακίνδυνες. Ωστόσο, θα έχουμε και εκπλήξεις, αφού στο show θα χορέψει ο ολυμπιονίκης της ενόργανης, Ιωάννης Μελισσανίδης. Σούπερ το deal, δεν το συζητάμε.

Επίσης, θα χορέψει και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ σε αυτό τον κύκλο από τη λίγο παλαιότερη γενιά θα είναι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. Τώρα, αν θα είναι ο.... αντί Γερολυμάτος ή αντί Καλλιώρας, θα δείξει. Αλλά επειδή μάς είχε στοιχειώσει στα εφηβικά μας χρόνια, ο Κώστας την έχει την κίνηση. Παρουσιάστρια θα είναι η Δούκισσα Νομικού.