Το ξέσπασμα της Σκορδά κατά Βορίδη: «Είναι ντροπή....»

10.09.2014
Η Φαίη Σκορδά είναι γεγονός ότι μάς έχει συνηθίσει (και καλομάθει, θα λέγαμε) να «ανεβάζει» στους προσωπικούς λογαριασμούς που διαθέτει στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Ειδικά, φέτος το καλοκαίρι χορτάσαμε να τη βλέπουμε στις διακοπές της στην Τήνο, με μαγιό, με καυτά σορτσάκια, μέχρι και... γοργόνα την είδαμε. Αλλά να που ο Μάκης ο Βορίδης «ανάγκασε» τη Φαίη να ασχοληθεί κα με σοβαρά ζητήματα, πέρα του καφέ που απολαμβάνει στο μπαλκόνι της.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η παρουσιάστρια δε δίστασε να τα «χώσει» στον υπουργό Υγείας, προκαλώντας έκπληξη στους followers της. Η Σκορδά είναι αγανακτισμένη από το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου της Γουμένισσας κι έτσι απηύθυνε ένα οργισμένο μήνυμα στον υπουργό μέσα από το Twitter της.

"Είναι ντροπή να κλείνει το νοσοκομείο Γουμένισσας κ να υποβαθμίζεται το νοσοκομείο Κιλκίς.. Κύριε @MakisVoridis" έγραψε χαρακτηριστικά. Άλλωστε, η Σκορδά κατάγεται από το Κιλκίς και με τον τρόπο αυτό και την αγάπη της στον τόπο της έδειξε και αυτά που ήθελαν να πουν οι συντοπίτες της στον υπουργό, είπε.