Υπερπαραγωγή το πλατό της εκπομπάρχισσας Σπυροπούλου

11.09.2014
Ολόδικη της εκπομπή θα έχει φέτος η Κων/να Σπυροπούλου, που μετά από δύο κοπιαστικά χρόνια στους καναπέδες του "Μες στην καλή χαρά" τυπικά ως παρουσιάστρια βου(β), θα είναι πια ουσιαστικά και τυπικά παρουσιάστρια α.

Και ως η μία και μοναδική οικοδέσποινα της νέας εκπομπής, η Σπυροπούλου φαίνεται ότι έχει λόγο και στη διαμόρφωση του νέου πλατό. Πυρετωδώς, σου λέει, εργάζεται η μικρή ξανθιά για το νέο σκηνικό της εκπομπής, που από την πρώτη γεύση που πήραμε, αυτό θα είναι σκέτο μεγαλείο!

Κοτζάμ "μεζονέτα" της φτιάχνουν και οι εργάτες δουλεύουν νυχθημερόν για να είναι τα πάντα στην εντέλεια, όταν θα γίνει η πρεμιέρα. Μιλάμε τέτοιο σκηνικό δε θα έχουν ξαναδεί τα μάτια σου. Ποιας "βασίλισσας" Ελένης Μενεγάκη; Το δικό της μοιάζει με... φτωχοκαλυβακι, μπροστά στο... "σπίτι μου σπιτάκι μου" της Σπυροπούλου!

Α, σας το είπαμε; Δε σας το είπαμε."Σπίτι μου, σπιτάκι μου" φέρεται να είναι και ο τίτλος της εκπομπής της. Τόσο οικεία και άνετα νιώθει η Κων/να. Ευρυματικός ο τίτλος δεν το συζητώ. Οπότε, εξηγείται γιατί τής φτιάχνουν σκηνικό-μεζονέτα. Μία κοτζάμ Σπυροπούλου,δε θα μπορούσε να μένει σε... γκαρσονιέρα!

Επίσης, φωτογραφία από την τηλεοπτική "μεζονέτα" της Σπυροπούλου δημοσίευσε στο Instagram, ο Τζώνη Καλημέρης. Μάλιστα, τη συνόδευσε με το σχόλιο: "Σπίτι μου, σπιτάκι μου, coming soon".