Η Φαίη "ξαναχτυπά": Στο μπάνιο μόνο με την πετσέτα της

16.09.2014
Είπαμε της Φαίης της Σκορδά ότι είναι κορμάρα και από τις πιο σέξι παρουσίες της τιβί και όχι μόνο και τούτη το παράκανε με τις σέξι εμφανίσεις.

Τής είπε κανείς ότι θα πάρει και στέμμα και φοβάται να μην χάσει τον τίτλο; Γατί δε φτάνουν οι "καυτές" εμφανίσεις της στην παραλία ή στους δρόμους και σε δημόσιες εξόδους, έχουμε και αυτές από την καθημερινότητα της. Τον εθισμό με τα social media τον έχει πάθει η Φαίη, δεν το συζητάμε, αλλά αν συνεχίσει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, θα γίνει το Instagram της πιο hot και από της Κατερίνας Στικούδη!

Τούτη τη φορά, η παρουσιάστρια "ανέβασε" μία φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, όπου τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα της, ετοιμάζεται να κάνει μποτέ. Και θεώρησε ότι είναι τόσο σημαντική η στιγμή, που έπρεπε να τη μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της.

«Beautè στο σπίτι» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της κι έπεσαν οι κολακείες και τα κομπλιμέντα βροχή. Αυτά βλέπει η Φαίη (το θαυμασμό του κόσμου) και στο μοναδικό μέρος που ακόμη και ο βασιλιάς πάει μόνος, εκείνη έβαλε.... χιλιάδες κόσμου!