Το ξέσπασμα της Σπυροπούλου

17.09.2014
Για τη νέα εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", την αναβάθμιση της και τυπικά σε κεντρική παρουσιάστρια, αλλά και όσα γράφονται και λέγονται γιαεκείνη, σχολιάζει η Κων/να Σπυροπούλου, λίγο πριν την πρεμιέρα της.

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα είμαι η οικοδέσποινα. Είναι τόσο το τρέξιμο και οι προετοιμασίες που δεν με αφήνουν να σκεφτώ και πολλά. Όπως και να έχει το πράγμα, η ευθύνη μεγαλώνει και αυτό μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα" δηλώνει.

Και συνεχίζει με τον... προβληματισμό: τι είναι παρουσιάστρια. "'Οταν λέμε «παρουσιάστρια», τι εννοούμε; Είναι η επικοινωνία με τον κόσμο; Είναι η μεταδοτικότητα; Η αμεσότητα; Η εμπειρία; Επειδή ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του, μου είναι δύσκολο να πω αν νιώθω έτοιμη" αναρωτιέται η Σπυροπούλου, η οποία μέσα σε δύο χρόνια τα έχει καταφέρει... ονειρικά.

Για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, σχολιάζει: "Όταν εκτίθεσαι στο γυαλί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Δεν είναι δυνατόν ούτε να σε συμπαθούν όλοι, αλλά ούτε και να σε αντιπαθούν όλοι. Είναι σαν τις ανθρώπινες σχέσεις: θέλουν το χρόνο τους για να χτιστούν. Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις κάποιον στην πορεία. Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη"

Και προσθέτει: "Επειδή είμαι ένα νέο πρόσωπο στον χώρο της τηλεόρασης και υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο να με γνωρίσει καλύτερα. Απλώς, όλο αυτό μερικές φορές, αποκτά μία διάσταση υπερβολής"

Πηγή: Πρώτο Θέμα