Ράκος η Ελένη - Έχει χάσει το γέλιο της

17.09.2014
Μπορεί να απόλαυσε διακοπές διαρκείας στα αγαπημένα της Άχλα και να επέστρεψε στην Αθήνα μαυρισμένη και ανανεωμένη, όμως όσοι ξερουν την Ελένη Μενεγακη και τη ζουν από κοντά, λένε για τη δύσκολη περίοδο που περνά.

Η άγρια δικαστική δαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο και οι τελευταίες αξιώσεις εκείνου για το σπίτι τους, έχουν κάνει ράκος την Ελένη. Άνθρωποι που τη ζουν στο κανάλι, όπως αναφέρει το περιοδικό Yes, λένε ότι είναι πιο στενοχωρημένη και προβληματισμένη από ποτέ. "Δύσκολα τη βρίσκουμε για τις συσκέψεις, ακόμα πιο δύσκολα τη βλέπουμε να χαμογελάει" λένε χαρακτηριστικά.

Και η εικόνα αυτή της Ελένης ράκος έρχεται σε αντίθεση με τη λαμπερή Μενεγάκη που βλέπουμε στις παπαράτσι φωτογραφίες, τις τελευταίες μέρες. Και σε αυτό απαντούν ότι η παρουσιάστρια παίζει κυριολεκτικά θέατρο με τους φωτογράφους και τους συνεργάτες της προκειμένου να μη δείξει σε κανέναν τη στενοχώρια της για όσα της συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Όπως και να έχει και όποια κι αν είναι η αλήθεια του δημοσιεύματος, ένα είναι σίγουρο: η ιστορία με τον Λάτσιο και το γεγονός ότι λεπτομέρειες για την περιουσία της έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι έχουν γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια, έχει απογοητεύσει την Ελένη. Αλλά και την κάνει να νιώθει άβολα, αφού η ίδια το τελευταίο που θέλει, είναι τόσο προσωπικά δεδομένα να "κρέμονται" στα περίπτερα.

Και να φανταστείς ότι η ιστορία αυτή έχει πολύ δρόμο ακόμη....