Ο Λιάγκας ξεσπά: Μόνο αυτός και η Φαίη, κανείς άλλος...

18.09.2014
Των... συζύγων γίνεται στα κανάλια, αφού το ένα μετά το άλλο παντρεμένο ζευγάρι αποκτά τη δική του εκπομπή.

Κι αυτά βλέπει ο Γιώργος ο Λιάγκας, που με τη Φαίη Σκορδά ήταν οι πρώτοι που εγκαινίασαν το μοντέλο των παντρεμένων και ξεσπά! Και "καρφώνει" τα υπόλοιπα παντρεμένα ζευγάρια, που σου λέει, ακολουθούν τη δική τους συναταγή. Με μία δόση εκνευρισμού, ο Λιάγκας σχολίασε τα υπόλοιπα ζεύγη στη ζωή και την τιβί, μέσα από τη νέα ραδιοφωνική εκπομπή, που έχειμε την Ευγενία Μανωλίδου.

«Ο Κρατερός και η Κατερίνα κάνουν εκπομπή, ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά μαζί, ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού μαζί και αυτοί εκπομπή» είπε. Και συνέχισε: «Νομίζω –και είναι η πρώτη φορά που το λέω- πως όλοι αυτοί που το κάνουν, έχουν κάνει λάθος «ανάγνωση»».

Η Μανωλίδου δεν κατάλαβε τι εννούσε ο... ποιητής κι εκείνος της το έκανε λιανά. «Βάλανε δύο ανθρώπους που ήταν ήδη καλά στη δουλειά τους. Εγώ είχα ήδη εμπειρία εννέα χρόνων στην παρουσιάση και η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Βάλανε λοιπόν μαζί ανθρώπους που είχαν εμπειρία σε αυτό που έκαναν και όχι ένα αντρόγυνο. Μήπως τελικά αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας και όχι ότι είμαστε αντρόγυνο;» αναρωτήθηκε ο... ταπεινός και μετριόφρων Λιάγκας.