Χαμός στον Alpha: Παρελθόν η Κουτσελίνη-ο ρόλος της Σπυροπούλου

06.10.2014
Ο, τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και το αυτό ισχύει στην περίπτωση της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Alpha και περισσότερο με την Κων/να Σπυροπούλου.

Η υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού από το απόγευμα της Δευτέρας (6/10) αποτελεί παρελθόν από το σταθμό και το δελτίοΤύπου που ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας, δεν έπεσε από τα χέρια μας. Ήταν κάτι σαν... αναμενόμενο. Γιατί μπορεί η επίσημη εκδοχή να λέει ότι απλά δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της, που έληξε πρόσφατα, όμως, οι κακές γλώσσες άλλα λένε. Και θέλουν τις σχέσεις της Κουτσελίνη με τη Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό να περνούν σοβαρή κρίση.

Τι; Θυμάσαι που το καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές; Τι; Θυμάσαι που όλοι έλεγαν ότι η έμπειρη δασκάλα, που "έφτιαξε" και την Ελένη Μενεγάκη είχε αναλάβει το κοουτσάρισμα της μικρής ξανθιάς; Τι; Θυμάσαι, που η Κουτσελίνη πριν την πρεμιέρα του "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" αποθέωνε την Κων/να; Αυτά...last year. Ή για την ακρίβεια, μέχρι να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή και η Σπυροπούλου να δει την πλάτη της Κατερίνας Καραβάτου.

Τα νούμερα της εκπομπής της Σπυροπούλου είναι απογοητευτικά και αυτά έφεραν γκρίνιες. Και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες έφεραν την έκρηξη της Σπυροπούλου που ζήτησε ευθύνες αλλού και ουχί στην αφεντιά της. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι στην Κάντζα έγινε ο κακός χαμός, όταν η νεαρή Κων/να ούρλιαζε στους πολύ έμπειρους τηλεοπτικά Κουτσελίνη και Τζώνη Καλημέρη για τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Δεν ξέρουμε, αν πράγματι συνέβη το παραπάνω, πάντως, το συμβόλαιο της Κουτσελίνη, δεν ανανεώθηκε. Και να φαντατσείς ότι εκείνη είναι η υπεύθυνη σε μεγάλο ποσοστό για την επιτυχία του Happy day. Αλλά μάλλον το γεγονός ότι η πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή "σαρώνει" στα νεανικά κοινά απέναντι στα "θηρία", δεν είχε και τόση σημασία....