Χάλασε ο Λάτσιος: Η «ταβανόπροκα» για Μακρυπούλια

07.10.2014
Παρουσίαση του νέου προγράμματος είχαν στον ΑΝΤ1 και στην εκδήλωση βρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι του καναλιού.

Εννοείται και ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες. Και οι ρεπόρτερ ρώτησαν τον διευθυντή προγράμματος για μια παλιά αγαπημένη συνεργάτιδα του, τη Ζέτα Μακρυπουλια και το γεγονός ότι εκείνη θα παρουσιάσει στο Mega το αντίπαλο δέος του “The Voice», το Rising star. Και από την απάντηση που έδωσε, έχουμε να πούμε ότι... πάει χάλασε και ο Λάτσιος.

Για να καταλάβεις, η φράση των ρεπόρτερ «η Ζέτα θα είναι στο τιμόνι του νέου show» καθόλου δεν του άρεσε. Και απάντησε: «Το «θα είναι στο τιμόνι» είναι λίγο οξύμωρο, γιατί και πέρυσι... Δεν θα 'ταν ωραίο να πω», σχολίασε.

Όταν τον ρώτησαν τι εννοεί, ο Λάτσιος απάντησε με... ταβανόπροκα. «Δεν εννοώ τίποτα. Αυτό που θέλω να σας πω λοιπόν είναι ότι στο τιμόνι είναι άλλοι, δεν είναι οι παρουσιαστές, καλώς ή κακώς. Μην τα ρίχνουμε όλα δηλαδή ότι είναι οι παρουσιαστές. Είναι μπροστά, παίρνουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν θα έλεγα ποτέ ότι είναι στο τιμόνι. Τώρα, για το Rising Star θα σας έλεγα να διαβάσετε τον διεθνή τύπο» είπε.

Και να φανταστείς ότι δίπλα του όταν έκανε τις δηλώσεις, είχε τη Δούκισσα Νομικού, που διαδέχτηκε την Ζέτα στο 'τιμόνι" του DWTS!!!!