Η ανατρεπτική πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή

13.10.2014
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Mega με ΜΙΑ» έγινε και ναι στην περίπτωση του Μάρκου Σεφερλή ισχύει... «η καλή εκπομπή από την έναρξη φαίνεται».

Ο Σεφερλής φρόντισε να κάνει την πιο ανατρεπτική έναρξη, δείχνοντας με το «καλημέρα» ότι το πρωινό αυτό θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Και θα έχει το στίγμα του Μάρκου.

Λίγο πριν τις 10:00 βγήκε στον «αέρα» το πρωινό, κάνοντας έναρξη με... Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και Πέτρο Κωστόπουλο! Ο Σεφερλής πετάχτηκε μέσα από ένα κόκκινο κάδρο, ζητώντας την «ευχή» από τους προηγούμενους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του Mega!

«Εσείς που χαράξατε το δρόμο στην πρωινή ζώνη του MEGA δώστε μου φώτιση να μπορέσω κι εγώ να πατήσω στα χνάρια σας και να καταφέρω να κάνω επιτυχία. Δεν επιθυμώ βέβαια να μπω στο πάνθεον των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, απλά δώστε μου δύναμη να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του νέου αυτού εγχειρήματος να σας βγάλω ασπροπρόσωπους», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού στα... κάδρα των προηγούμενων παρουσιαστών.

Η συνέχεια είχε πολύ γέλιο, όταν ο Μάρκος με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο καλημέρισε το κοινό και σύστησε τους συνεργάτες του. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA που μου έδωσε την ευκαιρία φέτος, την πρωινή εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες που δούλεψαν πολύ σκληρά όλη αυτή την περίοδο για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα, έτσι όπως εσείς θέλετε, όπως εμείς μπορούμε».

Και συνέχισε: «Όλες αυτές τις μέρες πολλά ακούστηκαν γι' αυτή την εκπομπή, καλά, άσχημα, άσχημα, άσχημα, καλά, άσχημα, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα, κόσμος ερχόταν, κόσμος έφευγε, άλλους θέλαμε να τους κρατήσουμε δεν καθόντουσαν με τίποτα, το αποτέλεσμα... έμεινα μόνος μου».

Ωστόσο, ο Σεφερλής θα έχει στο πλευρό του την Έλενα Τσαβαλιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Χριστίνα Πολίτη, τον Στέλιο Κρητικό, τη Βίκυ Παγιατάκη που φρόντισε να σκουπίζει τον ιδρώτα του κεντρικού παρουσιαστή και τον σεφ Ανδρέα Λαγό, που έκανε την έκπληξη και δεν πετάχτηκε από το... δάσος, που είναι και το σκηνικό της εκπομπής!