Η εργαζόμενη Σπυροπούλου μιλά στον «αέρα» για Κουτσελίνη

13.10.2014
Να πούμε ότι περιμέναμε με αγωνία και λαχτάρα την εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου ετούτο το σαββατοκύριακο, ψέματα θα είναι.

Αν και δε ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι είχαμε μία άλφα αγωνία για την εκπομπή του Σαββάτου, για να δούμε αν θα σχολιάσει κάτι για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Εξάλλου κι επίσημα ήταν η πρώτη εκπομπή που έβγαινε χωρίς την «κόουτς» της στο αυτί της. Και ναι η Σπυροπουλου δε μας χάλασε το χατίρι και είπε δυο κουβέντες για την Κουτσελίνη.

Παραπάνω δεν είπε και χρειάστηκε και τη συνδρομή του Παύλου Σταματόπουλου, διότι μια δυσκολία στο να ολοκληρώνει προτάσεις την έχει.

«Επειδή έχετε διαβάσει και έχετε ενημερωθεί όλη αυτή την εβδομάδα, θέλω να σας πω κι εγώ ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα είναι στην παρέα μας. Παρ' όλα αυτά, εγώ θέλω να την ευχαριστήσω ειλικρινά για ό, τι προσέφερε όσο διάστημα συνεργαστήκαμε και να σας πω ότι όλοι εμείς εδώ, που δουλεύουμε, και όχι μόνο εμείς οι πέντε αλλά και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα όπως βγαίνει, είμαστε εργαζόμενοι και οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του καναλιού, του σταθμού στον οποίο δουλεύουμε» είπε η εργαζόμενη Κων/να και αυτό μας φτάνει. Δεν περιγράφουμε άλλο!