Καινούργιου: Ξύπνησαν οι σκλάβοι Νικολάκη

13.10.2014
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής, όπου θα συμμετέχει και η Κατερίνα Καινούργιου δίνει ακόμη μία συνέντευξη.

Και μιλά ξανά (και ξανά) για όλα. Και για το νέο της αναβαθμισμένο ρόλο στο «Όλα παίζουν», αφού το Κατερινιώ μάς καθιστά σαφές ότι δε θα είναι τρίτο βιολί, όπως στο Δέστε Τους. Τον πρώτο ρόλο σού λέει θα έχει, αφού διαθέτει πλέον εμπειρία (και μάλιστα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά), αλλά χαίρει και της εκτίμησης του καναλιού.

«Δεν έχω μετανιώσει, γιατί τότε δεν είχα εναλλακτική. Τώρα πατάω πιο γερά στα πόδια μου και ίσως να μην έκανα τόσες υποχωρήσεις όσες παλαιότερα. Τότε υπήρχε ιεραρχία και ήταν αλλιώς. Για παράδειγμα, στο Δέστε τους είχε ο Νίκος τον πρώτο λόγο. Αν δεν συμφωνούσα μαζί του, έπρεπε εγώ να υποχωρήσω. Τώρα θα υπερασπιστώ την άποψή μου μέχρι τέλους κι αν έχω δίκιο, θα το στηρίξω» δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ.

Ακούει; «Ξύπνησαν οι δούλοι Αντωνάκη», αλλά δεν ξέρουμε αυτό πόσο καλό θα είναι για τους νέους της συνεργάτες. Και συνεχίζει η Καινούργιου αποκαλύπτοντας ότι δουλεύει άρα κάνει και όλες αυτές τις υποχωρήσεις για τα χρήματα! Ναι, ναι για τα λεφτά τα κάνει όλα, αλλά επειδή τα έχει ανάγκη!

«Εννοείται για τα χρήματα. Ζω από την τηλεόραση. Δουλεύω από τα 18 μου. Από τότε δεν με βοηθούν οικονομικά οι γονείς μου. Ίσα ίσα που εγώ μπορεί να τους βοηθήσω στην παρούσα φάση. Με αυτά τα χρήματα έμεινα μόνη μου, πήρα το αυτοκίνητο μου, βγάζω τα έξοδα μου. Δεν το κάνω για τη δόξα. Αυτή είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Η προβολή δεν είναι δόξα. Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε Νομπελίστες συγγραφείς. Είμαστε τηλεοπτικά προσωπικότητες Ελάχιστοι από εμάς είναι απόλυτα καταξιωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι πόλοιποι θέλουν πολλή δουλειά».