Γκαγκάκη: «Αδειάζει» την... ηθική του Λιάγκα

13.10.2014
Όλα αυτά τα χρόνια που η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει μπει στην τηλεοπτική μας ζωή, μάς έχει συνηθίσει με το θάρρος της γνώμης της και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

Είναι από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους της τιβί είτε πρόκειται για προσωπικά ζητήματα είτε για επαγγελματικά. Και με ειλικρίνεια μίλησε και για το παιδικό «The Voice» που έχει γίνει πολύς λόγος.

Αν και από τον ΑΝΤ1 είχε ανακοινωθεί το The Voice Kids και ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα είχε εκφράσει την ευχή/επιθυμία το show να παραμείνει στην οικογένεια και να το παρουσιάσει η Φαίη Σκορδά, άλλαξε άποψη. Όπως άποψη φαίνεται ότι άλλαξαν και στο κανάλι αφού τελικά το πρόγραμμα δε θα βγει στον «αέρα», γιατί όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος, οι ιθύνοντες θεώρησαν ότι θα ήταν ανήθικο! Μάλιστα, ο Λιάγκας μέσα από το πρωινό επιτέθηκε στο Music School του MEGA, ξεχνώντας τις παλαιότερες δηλώσεις του.

Κι έρχεται η Γκαγκάκη και με την τοποθέτηση της «αδειάζει» τόσο τον παρουσιαστή, όσο και τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει το παιχνίδι στον αέρα αργότερα, ίσως του χρόνου ή σε δύο χρόνια.

«Έτσι γίνεται στον προγραμματισμό, το The Voice kids θα βγει εν ευθέτω χρόνω. Εκείνος ξέρει καλύτερα. Αυτό περί ηθικής δεν το αντιλαμβάνομαι. Αφού αποδέχεσαι ότι υπάρχει αυτό το πρόγραμμα και το κάνεις με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ηθικής. Την οποία ηθική δεν την είχες φέτος και θα την έχεις σε δύο χρόνια;» αναρωτήθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας.