Τι έπαθε η Μελέτη και ντύθηκε σαν... καλόγρια;

13.10.2014
Νέο κανάλι, νέο ύφος εκπομπής και νέο στυλ για την Ελεονώρα Μελέτη; Κι άντε τα δύο πρώτα θα τα συνηθίσουμε. Το τρίτο πώς θα το «καταπιούμε»;

Γιατί αν διανοηθούμε ότι η Ελεονώρα το γύρισε στο λουκ της... καλόγριας, θα πεθάααανουμε, που έλεγε και η χήρα Μήτσι. Η παρουσιάστρια, που έχει «σημαδέψει» την τηλεοπτική μας ζωή με το πληθωρικό της μπούστο, που όχι μόνο δεν έκρυβε, αλλά φρόντιζε να το τονίζει με αποκαλυπτικά και αβυσσαλέα ντεκολτέ, στην τελευταία της εμφάνιση «έσκασε» μύτη με ζιβάγκο πιο κλειστό και από του... Ανδρέα Παπανδρέου στα χρόνια της Αλλαγής!

Στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα της εκπομπή στο Epsilon, η Ελεονώρα επέλεξε ένα πολύ κομψό δεν το συζητάμε μαύρο φόρεμα, που όμως πιο κλειστό δεν έχει. Μόνο τα νύχια στα δάχτυλα του χεριού της φαίνονταν. Και το πρόσωπο, που όμως, έπεφτε η μπούκλα πάνω και το κάλυπτε. Μα γιατί τέτοια εμφάνιση Ελεονώρα μας; Ελπίζουμε να ήταν μία ατυχής επιλογή και να μην την ξανακάνεις.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε συνδυασμό με το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram ότι δηλαδή είναι... single, ανησυχούμε μήπως και υιοθετήσει το λουκ της... γεροντοκόρης! Αν και το επίμαχο μήνυμα (“YES… I’m single and you’ ll have to be f@ck@ng amazing to change that") είναι πολύ προχώ..... Και πολύ... Μελέτη!