Αυτή είναι η σέξι Τζούλια του Σεφερλή (pics)!

13.10.2014
Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να έδωσε τα πάντα στην πρεμιέρα του Mega με ΜΙΑ, όμως την παράσταση "έκλεψε" η εκρηκτική σωσίας της Δούκισσας Νομικού!

Το πανέμορφο μοντέλο από την Ουκρανία "έκλεψε" την προσοχή και του ίδιου του Σεφερλή, που την πήρε μαζί του στη στήλη της μαγειρικής. Και μάς έβαλε να ψάξουμε και να μάθουμε ποια είναι η όμορφη ξανθιά Τζούλια. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Εντυπωσιακά όμορφη και φινετσάτη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, είδε τις πόρτες του κόσμου της μόδας να ανοίγουν διάπλατα.

Η ίδια σε συνέντευξή της τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Thema People δήλωσε: «Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά. Την εποχή που ήρθα μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».


Σήμερα η Τζούλια είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο και αν και μόλις 23 ετών έχει προλάβει να εντυπωσιάσει σε editorials μόδας, ενώ περπατά με άνεση στα catwalks Ελλήνων σχεδιαστών. Αν και σπούδασε Τραπεζιτικά, ο κόσμος της μόδας την κέρδισε, ενώ πέρυσι ξεκίνησε η ενασχόληση της με την τηλεόραση, όπου παρουσιάζε τη μόδα στο Πρωινό mou με τον Πέτρο Κωστόπουλο.