Θρίαμβος για Σεφερλή - Πάτωσε ο Λιάγκας

14.10.2014
Θριαμβευτική ήταν η πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή με το Mega με ΜΙΑ να κάνει απίστευτα νούμερα.

Τρέλανε τα μηχανάκια, λέμε, ο Σεφερλής με το πρωινό του Mega να αγγίζει ακόμη και το 62,2%, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έζησαν τον απόλυτο... καταποντισμό! Λίγο ότι ήταν η πρεμιέρα, λίγο (ή μάλλον πολύ) τα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για τον ηθοποιό και η επίθεση που δέχτηκε, λίγο ότι ο Σεφερλής έχει μεγάλο και πιστό κοινό, ήρθε η εκπομπή και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της, σημειώνοντας 47% στο γενικό σύνολο.

Στα, δε, νεανικά κοινά που ο ηθοποιός έχει μεγάλο σουξέ, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 53,6%! Όσο για τους απέναντι, που μέχρι την περασμένη Παρασκευή (οπότε κι έπαιζαν μόνοι τους) έβλεπαν το Πρωινό να σημειώνει υψηλά νούμερα, τη Δευτέρα σχεδόν πάτωσαν! Σκορδά και Λιάγκας κινήθηκαν γύρω στο 17%, ενώ στο πρώτο μισάωρο με το ζόρι έπιασαν το 13%! Συντριβή υπέστησαν και τα υπόλοιπα προγράμματα που ο τυφώνας Σεφερλής τούς έριξε κάτω από τη βάση.

Βέβαια, ήταν πρεμιέρα και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Ωστόσο, το ξαναλέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και στην περίπτωση του Σεφερλή φαίνεται ότι Λιάγκας και Σκορδά έχουν πλέον απέναντί τους έναν σαρωτικό και πολύ δύσκολο αντίπαλο!