Μία άλλη διάσταση για την απομάκρυνση της Κουτσελίνη

14.10.2014
Μία εβδομάδα μετά την απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha και τα σενάρια για τους λόγους που το κανάλι δεν προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου, δίνουν και παίρνουν.

Και στην πλειοψηφία τους θέλουν την Κων/να Σπυροπούλου ως την αιτία της απομάκρυνσης! Ωστόσο, έρχεται η Ντέπυ Γκολεμά και μέσα από τη στήλη της σε κυριακάτικη εφημερίδα, δίνει μία άλλη διάσταση στη ιστορία, ενώ για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι η Κουτσελίνη ήταν εκείνη που επέμενε να διώξουν από τον Alpha την Κατερίνα Καραβάτου!

Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε ότι η Κουτσελίνη στο παρελθόν είχε αναφερθεί με πολύ άσημα λόγια και χαρακτηρισμούς στην Καραβάτου, ενώ ένα χρόνο μετά μαθαίνουμε ότι η συνύπαρξη τους στο «Μες στην καλή χαρά» ήταν... ανυπόφορη για την πρώην υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος!

«Ας πούμε μερικές αλήθειες. Στον Alpha επικρατεί αναβρασμός. Αλλά μην τα χρεώνουμε όλα σε ένα πρόσωπο. Να τα χρεώνουμε στην προσπάθεια αποδόμησης μιας επιτυχημένης ζώνης, ναι. Η Ζήνα Κουτσελίνη- νομίζω, εξηγούσα την περασμένη Κυριακή το "μπαμ'- με την αντιπάθεια που έδειξε στην Κατερίνα Καραβάτου και την απλόχερη συμπαράσταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα στην αποτυχία της εκπομπής. Αυτό της καταλογίζουν στο κανάλι του Alpha' και πρόσθεσε: "Η μεν πρώτη εκδιώχθηκε και απολαμβάνει στο μικρό "Ε" αυτά που το κοινό αποφάσισε να δώσει: την επιτυχία. Η δε δεύτερη εισπράττει το ανάθεμα και ευτελείς χαρακτηρισμούς, τους οποίους, ό, τι και να κάνει, δυστυχώς δεν τους αποφεύγει... Τι μέλλει να γίνει; Ή να γυρίσει η Κατερίνα Καραβάτου που τόσοι και τόσοι ορκίζονται στο όνομά της ή όποιος αναλάβει το "αυτί" της παρουσιάστριας να μην της το χαϊδεύει, για να γίνει αρεστός» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τηλεκριτικός