Σεφερλής: Και δεύτερη ανατρεπτική έναρξη

14.10.2014
Δεύτερη μέρα που το Mega με ΜΙΑ βγαίνει στον «αέρα» και μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε ότι με τον Μάκρο Σεφερλή δεν πλήττεις.

Ακόμη και οι ενάρξεις τους είναι διαφορετικές και ξεφεύγουν από τις κλασικά στημένες, που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Στην πρεμιέρα ο Σεφερλής μπροστά από τα κάδρα των προκατόχων του στην πρωινή ζώνη του Mega ζήτησε την «ευχή» τους, ενώ το πρωί της Τρίτης απευθύνθηκε μόνο στο κάδρο του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο, όμως, το κάδρο του «Άρνι» είναι μεγαλύτερο απ’ όλα και σε κεντρική θέση. «Γρηγόρη απευθύνομαι σε σένα που είσαι και ο πιο έμπειρος, πολλά τα χρόνια στην πρωινή ζώνη του MEGA, είσαι ευχαριστημένος; Έχουμε ωραία θέματα, θα στα πω κι ελπίζω να σου αρέσουν», είπε χαρακτηριστικά και προχώρησε στην παρουσίαση της θεματολογίας.

Και αφού ολοκλήρωσε, ξαναρώτησε το κάδρο του Γρηγόρη: «Πες μου Γρηγόρη μου αν σου αρέσουν. Δεν μιλάς πάλι. Τι έχεις μαζί μου; Πες μου! Σε αφήνω να το σκεφτείς και θα έρθω και πάλι σε λίγο να μου πεις την άποψή σου για τα θέματα της εκπομπής».