Η συγνώμη του Σεφερλή στους ηλικιωμένους για τη φάρσα

16.10.2014
Χαμός έχει γίνει με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, το πρωί της Τρίτης.

Στην επίμαχη φάρσα, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ο ηθοποιός υποδυόμενος άνθρωπο της πολεοδομίας, είπε στην ηλικιωμένη γυναίκα, που ζει σε χωριό, ότι η κυβέρνηση θα της πάρει το σπίτι! Την επόμενη κιόλας μέρα η Γραμμή Ζωής για ηλικιωμένους ζήτησε από τον Σεφερλή να ζητήσει συγνώμη για την κακόγουστη φάρσα, ενώ σε περίπτωση που δε συμμορφωθεί, θα προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης ο παρουσιαστής του Mega με ΜΙΑ, από την έναρξη κιόλας θέλησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, ζητώντας ταπεινά συγνώμη στους δύο ηλικιωμένους.

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς αλλά και όσοι αισθάνθηκαν άβολα που είδαν την φάρσα. Θέλω να ξέρετε ότι πρώτος από όλους εγώ στενοχωρήθηκα με την έκβαση που πήρε η φάρσα... Δεν ήταν πρόθεσή μου να βλάψω κανέναν... Αγνός ήταν ο σκοπός μου. Ζητώ συγγνώμη. Καλά είμαστε, καλά να είναι αυτοί οι άνθρωποι... Είμαι λίγο συγκινημένος με αυτό που συνέβη» δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Πάντως, η φάρσα αυτή έχει γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε διάφορα πηγαδάκια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατακεραυνώνουν τον Σεφερλή για τον τρόπο που φέρθηκε σε δύο ηλικιωμένους ανθρώπους του χωριού.