Βερύκιος: Η απίστευτη ατάκα για Σκορδά - Λιάγκα

16.10.2014
Είναι να μην πάρει φόρα ο Δήμος Βερύκιος. Άπαξ και πάρει, δεν το σταματά τίποτε και αλίμονο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, που αδυνατεί να του βάλει φρένο.

Κι έρχεται και σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια, αφού ο... οδοστρωτήρας Δήμος στο διάβα του «παρασέρνει» ακόμη και φιλαράκια της Σταματίνας. Όπως έγινε καλή ώρα το πρωί της Πέμπτης (16/10).

Στο Happy day σχολίασαν τα νούμερα τηλεθεάσεις που κάνουν οι πρωινές εκπομπές και δη αυτές του Μάρκου Σεφερλή και του Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά. Και μπορεί το ενδιαφέρον όλων να είναι στη «μάχη» των δυο πρωινών, όμως, εκείνη που «κλέβει» αθόρυβα την παράσταση είναι η εκπομπή της Τσιμτσιλή, που «σκίζει» στα νεανικά.

Και την επισήμανση έκανε ο Βερύκιος με το γνωστό του τρόπο. «Επειδή δε βάζω μυαλό, τώρα θα βάλω τη Σταματίνα να μαλώσει με ένα φιλικό της ζευγάρι» είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Μπράβο Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπράβο στο “Happy Day”. Για δεύτερη μέρα πολτοποιήσατε το Λιαγκοσκορδέϊκο».

«Κάγκελο» η παρουσιάστρια και φίλη του ζεύγους η οποία εμφανώς αμήχανη κατάφερε να σχολιάσει: «Άσε να μιλούν οι άλλοι για τα νούμερά μας, όχι εμείς. Η Φαίη και ο Γιώργος κάνουν πολλά χρόνια επιτυχία και δεν είναι ωραίο στο πρώτο στραβοπάτημα κάποιου, που δεν ξέρεις αν θα κρατήσει μια εβδομάδα, να τον χτυπάς. Ας περιμένουμε να δούμε».